Beleef de magie, elke keer weer

Bekijk al onze aanbiedingen
Boek vóór 12 februari 2018 – Aankomsten van 21 maart t/m 6 november 2018
  Boek nu je verblijf en ontvang:

Tot 2 nachten en 2 dagen gratis* + kinderen t/m 6 jaar gratis**

De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren

Vier onze 25e verjaardag met ons mee!

Je arrangement is inclusief:

Details van deze aanbieding

Kinderen t/m 6 jaar gratis + hoe langer je verblijft, hoe groter je voordeel:

3 of 4 nachten voor de prijs van 2 nachten
4 of 5 nachten voor de prijs van 3 nachten
5 of 6 nachten voor de prijs van 4 nachten

Wil je 2 nachten verblijven? Dan ontvang je 25% korting op je Disney Hotel en tickets* + kinderen t/m 6 jaar gratis.

Je ontvangt tickets voor beide Disney Parken voor iedere dag van je verblijf!

Nuttige tips:

Wanneer je aankomt van zondag t/m donderdag profiteer je van onze lagere prijzen
Reserveer voor je lunch of diner, dit kan vanaf 2 maanden voor aankomst via +33 1 60 30 40 50 (Engels of Frans gesproken, internationaal tarief) of bij aankomst in je Disney Hotel
Kom jij liever voor 21 maart of na 6 november 2018 bij ons langs
Bekijk dan onze overige aanbiedingen

Voorwaarden
* "Tot 2 nachten en 2 dagen gratis" of “25% korting op je Disney Hotel en tickets”
•    Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 21 maart t/m 6 november 2018.
Tot 2 nachten en 2 dagen gratis is geldig voor een verblijf vanaf 3 nachten/4 dagen en langer.
•    Minimaal één betalende volwassene per kamer.
•    De aanbieding is geldig in ten minste één Disney Hotel per aankomstdatum. Op de verblijfsduur kunnen voorwaarden van toepassing zijn. De extra nacht(en) en dag(en) dienen aan het einde van het verblijf te worden opgenomen.
•    Bij verblijf in een kamer in de Compass Club, Empire State Club of de Golden Forest Club is het ontbijt inbegrepen en kun je gebruik maken van het ontbijtbuffet in de desbetreffende Club.
•    De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen, en niet voor losse tickets of losse hotelovernachtingen. Indien op de door jou gekozen aankomstdatum de aanbieding niet beschikbaar is voor het hotel van je voorkeur, kies dan een andere aankomstdatum of een ander Disney Hotel. Je kunt ook contact opnemen met 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek) om te weten te komen voor welk(e) Disney Hotel(s) de aanbieding geldt op de door jou gekozen aankomstdatum.
•    De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren; en geldig voor alle kamertypes, behalve Castle Club kamers in het Disneyland® Hotel, familiekamers in Disney’s Hotel Santa Fe en suites.
•    Deze aanbieding geldt niet voor toeristenbelasting. De toeristenbelasting dient te worden betaald per volwassene (18 jaar of ouder) per nacht, inclusief de gratis nacht(en) die worden aangeboden. De toeristenbelasting zal aan het eind van de reservering worden toegepast.
•    Je verblijf is inclusief accommodatie en toegang tot de beide Disney Parken voor iedere dag van het verblijf.
•    Niet geldig i.c.m. overige aanbiedingen.

** "Kinderen t/m 6 jaar gratis"

•    Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 21 maart t/m 6 november 2018.
•    Voor deze aanbieding geldt dat kinderen t/m 6 jaar zowel toegang als verblijf geheel cadeau krijgen.
•    Bij verblijf in een kamer in de Compass Club, Empire State Club of de Golden Forest Club is het ontbijt inbegrepen en kun je gebruik maken van het ontbijtbuffet in de desbetreffende Club.
•    Minimaal één betalende volwassene per geboekte kamer en tot maximaal 3 kinderen per kamer met uitzondering van Disney's Davy Crockett Ranch. Hiervoor geldt een maximum van 5 kinderen per blokhut.
•    Vermeld bij het boeken de leeftijd van de kinderen op het moment van aankomst. Bij het inchecken zal worden gevraagd om een bewijs van de leeftijd (jonger dan 7 jaar tijdens het verblijf).
•    De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren; en geldig voor alle kamertypes, behalve Castle Club kamers in het Disneyland Hotel, familiekamers in Disney’s Hotel Santa Fe en suites.
•    Vervoer, extra’s en verzekering kunnen worden toegevoegd, maar zijn niet gratis.
•    Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
•    Aanbieding geldig op basis van beschikbaarheid.
•    Inbegrepen bij het gratis arrangement: accommodatie + toegang tot beide Disney Parken voor iedere dag van het verblijf (tenzij anders vermeld).

(1) Met uitzondering van Disney's Davy Crockett Ranch
(2) FASTPASS: check bij aankomst de "Plattegrond van de Parken" om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is alleen beschikbaar op basis van je toegangsticket van diezelfde dag. Je ontvangt slechts één FASTPASS per keer. Een nieuw FASTPASS ticket ophalen is mogelijk zodra de vorige gebruikt of verlopen is. Service op basis van beschikbaarheid.
(3) Extra Magic Time: op bepaalde dagen kun je van extra tijd en magie in het Disneyland® Park én het Walt Disney Studios® Park genieten, wanneer je een arrangement in een Disney Hotel hebt geboekt. Specifieke gebieden zullen in dat geval vóór de reguliere openingstijden voor jou toegankelijk zijn, zodat je gemakkelijker en sneller toegang hebt tot een aantal attracties. Je kunt de Extra Magic Time (vóór je vertrek) nakijken onder Parken & Tickets.