Vier Mickey’s Vrolijke Kerstfeest

Bekijk al onze aanbiedingen
Boek voor 1 oktober 2018 - aankomsten van 7 november 2018 t/m 1 april 2019
Boek je verblijf vroeg en ontvang: 
 
Tot 25% korting op je Disney Hotel(4) en tickets* + per persoon per nacht gratis ontbijt in je Disney Hotel(4) én gratis lunch of diner in je Disney Hotel(4) of de Disney Parken** 
 
Op tijd boeken geeft je de beste beschikbaarheid in het Disney Hotel van jouw keuze 
 
Je hebt je vakantieplannen vroeg in orde waardoor de voorpret nog eerder kan beginnen
 
*Deze aanbieding is niet geldig voor Villages Nature Paris.

Ontdek magische voordelen en seizoenen:

Je arrangement is inclusief:

Details van deze aanbieding


Boek vóór 1 oktober 2018, voor aankomsten van 7 november 2018 t/m 1 april 2019. 
Voor aankomsten van 21 december 2018 t/m 5 januari 2019 profiteer je van tot 25% korting (exclusief maaltijden).

Je maaltijden zijn met deze aanbieding inbegrepen bij je verblijf! 
Je ontvangt twee vouchers per persoon (vanaf 3 jaar), per nacht gedurende je verblijf: één voor ontbijt en één voor lunch of diner. 
 
In welke restaurants zijn de ontbijtvouchers geldig? 
Ontbijtvouchers zijn geldig voor een buffet in je Disney Hotel(4), bij verblijf in Disney’s Davy Crockett Ranch ontvang je een ontbijtpakket 

In welke restaurants zijn de lunch- of dinervouchers geldig? 
Je ontvangt één Halfpension maaltijdvoucher voor lunch of diner per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht gratis. Deze maaltijdvoucher, inclusief 1 frisdrank, is geldig voor een 3-gangen maaltijd of all-you-can-eat buffet. 

 
Het type maaltijdvoucher dat je ontvangt verschilt per hotel: 

Disney's Hotel Santa Fe, Disney's Hotel Cheyenne en Disney's Davy Crockett Ranch:
Standaard maaltijdvoucher 
Restaurants waar je de Standaard maaltijdvoucher kan inleveren 
 
Je kunt de Standaard maaltijdvoucher ook gebruiken als betalingsmiddel voor een lunch of diner in een ander restaurant dan genoemd in de link hierboven, voor een waarde van €29 per volwassene per nacht en €17 per kind (vanaf 3 jaar) per nacht. 

Disney's Sequoia Lodge, Disney's Newport Bay Club en Disney's Hotel New York:
Plus maaltijdvoucher 
Restaurants waar je de Plus maaltijdvoucher kan inleveren 
 
Je kunt de Plus maaltijdvoucher ook gebruiken als betalingsmiddel voor een lunch of diner in een ander restaurant dan genoemd in de link hierboven, voor een waarde van €37 per volwassene per nacht en €18 per kind (vanaf 3 jaar) per nacht. 
 
Disneyland Hotel: Premium maaltijdvoucher 
Restaurants waar je de Premium maaltijdvoucher kan inleveren 
 
Je kunt de Premium maaltijdvoucher ook gebruiken als betalingsmiddel voor een lunch of diner in een ander restaurant dan genoemd in de link hierboven, voor een waarde van €60 per volwassene per nacht en €32 per kind (vanaf 3 jaar) per nacht. 
 
In welke restaurants kan ik mijn lunch/dinervouchers gebruiken als betalingsmiddel? 
 
Lunch- of dinervouchers kunnen worden gebruikt als betalingsmiddel tegen hun geldwaarde voor een brunch (ook in de restaurants genoemd hierboven) of voor een lunch of diner in één van de andere restaurants in het resort (m.u.v. Earl Of Sandwich - Planet Hollywood - Rain Forest Café - King Ludwig - Starbucks - McDonald's – Five Guys - Vapiano) voor een all-you-can eat buffet of een vastgesteld menu (voor-, hoofd- en nagerecht) of een à la carte maaltijd (voor-, hoofd- en nagerecht) + 1 frisdrank. 
Maaltijdvouchers kunnen niet gecombineerd worden met een andere voucher in de buffetrestaurants en restaurants met tafelbediening. Wanneer het totaalbedrag hoger is dan de voucherwaarde, moet je het verschil bijbetalen. Als het totaalbedrag lager is dan de waarde van de voucher, ontvang je geen geld terug. Maximaal één maaltijdvoucher per persoon per maaltijd. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige restaurants kunnen gesloten zijn gedurende bepaalde periodes. 
 
 
Nuttige tips: 
Reserveer voor je lunch of diner, dit kan vanaf 2 maanden voor aankomst via +33 1 60 30 40 50 (Engels of Frans gesproken, internationaal tarief) of bij aankomst in je Disney Hotel. Voor het ontbijt hoef je niet te reserveren. 
 
Bij aankomst van zondag t/m donderdag in de periode van 6 januari tot en met 1 april 2019 geniet je van onze meest voordelige tarieven. 
 
Kom jij liever voor 7 november 2018 of na 1 april 2019 bij ons langs 
Bekijk dan onze overige aanbiedingen  
 

Voorwaarden
* "Tot 25% korting" 
 
• Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 7 november 2018 t/m 1 april 2019, indien geboekt vóór 1 oktober 2018. I.v.m. de renovatie van Disney’s Hotel New York is deze aanbieding geldig voor dit hotel voor aankomsten van 7 november 2018 t/m 5 januari 2019. Niet geldig voor Villages Nature Paris.

• Minimaal één betalende volwassene per kamer. Gedurende de geldigheid is deze aanbieding beschikbaar in ten minste één Disney Hotel per aankomstdatum. Voorwaarden m.b.t. de verblijfsduur kunnen van toepassing zijn.

• Voor aankomsten op 24 en 31 december geldt een minimumverblijf van 2 nachten.

• Voor aankomsten van 2 april t/m 30 september 2019 zijn de winter/voorjaar 2018/2019 tarieven van toepassing. Neem contact met ons op voor de details van de prijsseizoenen.

• De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen, niet voor losse tickets of losse hotelovernachtingen en geldt uitsluitend voor nieuwe boekingen. Indien op de door jou gekozen aankomstdatum de aanbieding niet beschikbaar is voor het hotel van je voorkeur, kies dan een andere aankomstdatum of een ander Disney Hotel. Je kunt ook contact opnemen met 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek) om te weten te komen voor welk(e) Disney Hotel(s) de aanbieding geldt op de door jou gekozen aankomstdatum. 

• De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren; en geldig voor alle kamertypes, behalve familiekamers in Disney's Hotel Santa Fe, Castle Club kamers in het Disneyland Hotel, alle suites in de Disney Hotels en alle accommodatietypes in Villages Nature Paris.

• Je verblijf is inclusief accommodatie, voucher voor een ontbijtbuffet per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht in je Disney Hotel of ontbijtpakket bij verblijf op Disney’s Davy Crockett Ranch, maaltijdvouchers voor gratis lunch of diner per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht te gebruiken in verschillende restaurants in de Disney Parken, de Disney Hotels en/of Disney Village en onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken voor iedere dag van het verblijf. Bij verblijf in een suite of kamer in de Compass Club of de Golden Forest Club, kun je gebruik maken van het ontbijtbuffet in de desbetreffende Club. 

• Deze aanbieding geldt niet voor toeristenbelasting. De toeristenbelasting dient te worden betaald per volwassene (18 jaar of ouder) per nacht. De toeristenbelasting zal aan het eind van de reservering worden toegepast.

• Niet geldig in combinatie met overige aanbiedingen. 
 
** “Per persoon per nacht een gratis ontbijtbuffet in je Disney Hotel of ontbijtpakket bij verblijf op Disney’s Davy Crockett Ranch én gratis lunch of diner in je Disney Hotel of de Disney Parken” 

• Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 7 november 2018 t/m 20 december en van 6 januari t/m 1 april 2019, indien geboekt vóór 1 oktober 2018. I.v.m. de renovatie van Disney’s Hotel New York is deze aanbieding geldig voor aankomsten van 7 november t/m 18 december 2018. 

• Kinderen t/m 2 jaar kunnen gebruik maken van een gratis babypotje. Uiteraard is het mogelijk om, tegen betaling, extra maaltijden te bestellen voor kinderen t/m 2 jaar oud. 

• Je kunt je ontbijt upgraden naar een ontbijt met Disney Figuren. Dit kun je ter plaatse doen of van te voren door het bij te boeken in je online boeking of door te bellen naar 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek). 

• Maaltijdvouchers zijn niet geldig in Villages Nature Paris. 
Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze maaltijdvouchers bekijk dan de maaltijdopties pagina.
 
(1) Met uitzondering van Disney's Davy Crockett Ranch en Villages Nature Paris 
(2) FASTPASS: check bij aankomst de "Plattegrond van de Parken" om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is alleen beschikbaar op basis van je toegangsticket van diezelfde dag. Je ontvangt slechts één FASTPASS per keer. Een nieuw FASTPASS ticket ophalen is mogelijk zodra de vorige gebruikt of verlopen is. Service op basis van beschikbaarheid. 
(3) Extra Magic Time: op bepaalde dagen kun je van extra tijd en magie in het Disneyland Park én het Walt Disney Studios Park genieten, wanneer je een arrangement in een Disney Hotel hebt geboekt. Specifieke gebieden zullen in dat geval vóór de reguliere openingstijden voor jou toegankelijk zijn, zodat je gemakkelijker en sneller toegang hebt tot een aantal attracties. Je kunt de Extra Magic Time (vóór je vertrek) nakijken onder Parken & Tickets. 
(4) Niet geldig voor Villages Nature Paris.