Beleef de magie, elke keer weer

Bekijk al onze aanbiedingen
Boek vóór 31 juli 2018 - aankomsten van 15 juni t/m 6 november 2018
Beleef een betoverende zomer en herfst in Disneyland Paris!

Ontvang nu tot 15% korting op je Disney Hotel en tickets** + per persoon per nacht een gratis ontbijtmenu in één van de Disney Parken én gratis lunch of diner in je Disney Hotel of de Disney Parken**

Deze aanbieding is niet geldig voor Villages Nature Paris.

Ontdek magische voordelen en seizoenen:

Je arrangement is inclusief:

Details van deze aanbieding

Je maaltijden zijn met deze aanbieding inbegrepen bij je verblijf!

Je ontvangt twee vouchers per persoon (vanaf 3 jaar), per nacht gedurende je verblijf: één voor ontbijt en één voor lunch of diner.

In welke restaurants zijn de ontbijtmenuvouchers geldig?

Counterservice ontbijtmenu vouchers zijn geldig voor een ontbijtmenu in een counterservice restaurant in één van de Disney Parken van 08.30 tot 11.00 uur (locatie en tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen, geen reservering nodig). Het ontbijtmenu is een vastgesteld menu, een buffet is niet beschikbaar.

Kies uit 1 van de 2 ontbijtmenu's: hartig (normale of chocoladecroissant, omeletburger, warme drank: koffie, thee of chocolademelk en een fruitsapje) of zoet (normale of chocoladecroissant, broodje met boter en jam, warme drank: koffie, thee of chocolademelk en een fruitsapje).

Je kunt de voucher voor het ontbijtmenu tevens gebruiken als betalingsmiddel voor een waarde van €12,- voor een ontbijt in een ander restaurant: je kunt je ontbijtmenu ter plaatse upgraden naar een ontbijt met Disney Figuren of naar een ontbijtbuffet in je Disney Hotel wanneer je het verschil in prijs bijbetaalt (op basis van beschikbaarheid).

In welke restaurants zijn de lunch- of dinervouchers geldig?

Je ontvangt één Halfpension maaltijdvoucher voor lunch of diner per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht gratis. Deze maaltijdvoucher, inclusief 1 frisdrank, is geldig voor een 3-gangen maaltijd of all-you-can-eat buffet. Het type maaltijdvoucher dat je ontvangt verschilt per hotel:

Disney's Hotel Santa Fe, Disney's Hotel Cheyenne en Disney's Davy Crockett Ranch: Standaard maaltijdvoucher
Restaurants waar je de Standaard maaltijdvoucher kan inleveren

Je kunt de Standaard maaltijdvoucher ook gebruiken als betalingsmiddel voor een lunch of diner in een ander restaurant dan genoemd in de link hierboven, voor een waarde van €29 per volwassene per nacht en €17 per kind (vanaf 3 jaar) per nacht.

Disney's Sequoia Lodge, Disney's Newport Bay Club en Disney's Hotel New York: Plus maaltijdvoucher
Restaurants waar je de Plus maaltijdvoucher kan inleveren

Je kunt de Plus maaltijdvoucher ook gebruiken als betalingsmiddel voor een lunch of diner in een ander restaurant dan genoemd in de link hierboven, voor een waarde van €37 per volwassene per nacht en €18 per kind (vanaf 3 jaar) per nacht.

Disneyland Hotel: Premium maaltijdvoucher
Restaurants waar je de Premium maaltijdvoucher kan inleveren

Je kunt de Premium maaltijdvoucher ook gebruiken als betalingsmiddel voor een lunch of diner in een ander restaurant dan genoemd in de link hierboven, voor een waarde van €60 per volwassene per nacht en €32 per kind (vanaf 3 jaar) per nacht.

In welke restaurants kan ik mijn lunch/dinervouchers gebruiken als betalingsmiddel? Lunch- of dinervouchers kunnen worden gebruikt als betalingsmiddel tegen hun geldwaarde voor een brunch (ook in de restaurants genoemd hierboven) of voor een lunch of diner in één van de andere restaurants in het resort (m.u.v. Earl Of Sandwich - Planet Hollywood - Rain Forest Café - King Ludwig - Starbucks - McDonald's - Five Guys - Vapiano) voor een all-you-can eat buffet of een vastgesteld menu (voor-, hoofd- en nagerecht) of een à la carte maaltijd (voor-, hoofd- en nagerecht) + 1 frisdrank.

Maaltijdvouchers kunnen niet gecombineerd worden met een andere voucher in de buffetrestaurants en restaurants met tafelbediening. Wanneer het totaalbedrag hoger is dan de voucherwaarde, moet je het verschil bijbetalen. Als het totaalbedrag lager is dan de waarde van de voucher, ontvang je geen geld terug. Maximaal één maaltijdvoucher per persoon per maaltijd. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige restaurants kunnen gesloten zijn gedurende bepaalde periodes.

Voordeelkalender

Ontdek de aankomstdata met de hoogste korting
De hoogste korting van 15% + gratis ontbijt en diner, per persoon (vanaf 3 jaar), per nacht*, is geldig voor verblijven van 2 nachten/3 dagen of langer. De beschikbare hotels verschillen per aankomstdatum. Klik op de overige aankomstdata om de andere kortingen en prijzen te ontdekken.

15-06-2018
06-11-2018

Sorry, door een technische probleem kunnen we je momenteel niet de aankomstdata met de hoogste korting tonen. Neem telefonisch contact op met onze Disney Experts op 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek) voor informatie over deze aankomstdata, of klik op de kalender om andere kortingen en prijzen te ontdekken.
maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
Disneyland® Hotel
Disney's Hotel New York
Disney's Newport Bay Club
Disney's Sequoia Lodge
Disney's Hotel Cheyenne
Disney's Hotel Santa Fe
Disney's Davy Crockett Ranch
15% korting + gratis ontbijt en diner, per persoon (vanaf 3 jaar), per nacht.
Andere aanbiedingen of prijzen zijn beschikbaar

Hotel

Aankomstdatum
Vertrekdatum
15% korting + gratis ontbijt en diner, per persoon (vanaf 3 jaar), per nacht.

Nuttige tips:

Reserveer voor je lunch of diner, dit kan vanaf 2 maanden voor aankomst via +33 1 60 30 40 50 (Engels of Frans gesproken, internationaal tarief) of bij aankomst in je Disney Hotel. Voor het ontbijtmenu hoef je niet te reserveren.

Kom jij liever na 6 november 2018 bij ons langs

Bekijk dan ons vroegboekvoordeel

Voorwaarden

*Niet geldig voor Villages Nature Paris.

** "Tot 15% korting"

 • Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 15 juni t/m 6 november 2018, indien geboekt vóór 31 juli 2018.
 • Gedurende de geldigheid is deze aanbieding beschikbaar in ten minste één Disney Hotel per aankomstdatum. Voorwaarden m.b.t. de verblijfsduur kunnen van toepassing zijn. Minimum verblijf van 1 nacht en 2 dagen.
 • De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen, niet voor losse tickets of losse hotelovernachtingen en geldt uitsluitend voor nieuwe boekingen. Indien op de door jou gekozen aankomstdatum de aanbieding niet beschikbaar is voor het hotel van je voorkeur, kies dan een andere aankomstdatum of een ander Disney Hotel. Je kunt ook contact opnemen met 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek) om te weten te komen voor welk(e) Disney Hotel(s) de aanbieding geldt op de door jou gekozen aankomstdatum.
 • De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren; en geldig voor alle kamertypes, behalve familiekamers in Disney's Hotel Santa Fe, familiekamers en alle suites (behalve de Compass Club Honeymoon Suite deze is wel geldig) in Disney's Newport Bay Club, terraskamers, Empire State Club kamers en suites in Disney's Hotel New York, luxe familieterraskamers, Castle Club kamers en suites in het Disneyland Hotel, Premium Plus blokhutten in Disney's Davy Crockett Ranch en alle accommodatietypes in Villages Nature Paris
 • Je verblijf is inclusief accommodatie, voucher voor een ontbijtmenu per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht (in een counterservice restaurant in één van de Disney Parken), maaltijdvouchers voor gratis lunch of diner per persoon (vanaf 3 jaar) per nacht te gebruiken in verschillende restaurants in de Disney Parken, de Disney Hotels en/of Disney Village en onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken voor iedere dag van het verblijf. Bij verblijf in een suite of kamer in de Compass Club of de Golden Forest Club, kun je gebruik maken van het ontbijtbuffet in de desbetreffende Club.
 • Deze aanbieding geldt niet voor toeristenbelasting. De toeristenbelasting dient te worden betaald per volwassene (18 jaar of ouder) per nacht. De toeristenbelasting zal aan het eind van de reservering worden toegepast.
 • Deze aanbieding is geldig voor alle arrangementen inclusief de Signature Collection Arrangementen.
 • Niet geldig in combinatie met overige aanbiedingen.

*** "Per persoon per nacht een gratis ontbijtmenu in één van de Disney Parken én gratis lunch of diner in je Disney Hotel of de Disney Parken"

 • Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 15 juni t/m 6 november 2018, indien geboekt vóór 31 juli 2018.
 • Kinderen t/m 2 jaar kunnen gebruik maken van een gratis babypotje. Uiteraard is het mogelijk om, tegen betaling, extra maaltijden te bestellen voor kinderen t/m 2 jaar oud.
 • Je kunt je ontbijtmenu upgraden naar een ontbijt met Disney Figuren. Dit kun je ter plaatse doen of van te voren door het bij te boeken in je online boeking of door te bellen naar 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek).
 • Maaltijdvouchers zijn niet geldig in Villages Nature Paris.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze maaltijdvouchers bekijk dan de maaltijdopties pagina.

(1) Met uitzondering van Disney's Davy Crockett Ranch en Villages Nature Paris

(2) FASTPASS: check bij aankomst de "Plattegrond van de Parken" om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is alleen beschikbaar op basis van je toegangsticket van diezelfde dag. Je ontvangt slechts één FASTPASS per keer. Een nieuw FASTPASS ticket ophalen is mogelijk zodra de vorige gebruikt of verlopen is. Service op basis van beschikbaarheid.

(3) Extra Magic Time: op bepaalde dagen kun je van extra tijd en magie in het Disneyland Park én het Walt Disney Studios Park genieten, wanneer je een arrangement in een Disney Hotel hebt geboekt. Specifieke gebieden zullen in dat geval vóór de reguliere openingstijden voor jou toegankelijk zijn, zodat je gemakkelijker en sneller toegang hebt tot een aantal attracties. Je kunt de Extra Magic Time (vóór je vertrek) nakijken onder Parken & Tickets.