ElectroLand Disneyland® Paris!

Bekijk al onze aanbiedingen

30% korting

Boek vóór 30 juni 2017
Voor aankomsten op 7 en 8 juli 2017
ElectroLand, een avondshow die je beslist moet meemaken met wereldberoemde DJ's.
Reserveer nu en profiteer van 30% korting op je verblijf.*
Als je deze aanbieding boekt, krijg je ook een Privilege-ticket voor de ElectroLand avond aangeboden voor de prijs van een standaard ticket (€ 68 in plaats van € 85). Dit Privilege-ticket geeft toegang tot de speciale zone pal voor het podium. Zo geniet je het meest van deze unieke avond. Vergeet niet om dit ticket toe te voegen aan je reservering!Je arrangement is inclusief:

Ontmoet de Disney Figuren in je Disney Hotel¹

ElectroLand
Geboekte verblijven met deze aanbieding omvatten niet het Privilege-ticket van de ElectroLand avondshow voor een verlaagd tarief. Deze kun je aan het einde van de reservering toegevoegen (beperkt aantal tickets beschikbaar).

De aanbieding geldt voor een verblijf van 1, 2 of 3 nachten in minstens één Disney Hotel met aankomsten op 7 en 8 juli 2017. Voorwaarden m.b.t. de verblijfsduur kunnen van toepassing zijn.  Als bij je keuze de aanbieding niet wordt aangeboden, kun je contact opnemen met onze Disneyland Paris vakantie-experts. Je kunt ze bereiken op 0900 - 3476 3965 (€1,00 per gesprek).
Voorwaarden

Wat houdt deze aanbieding precies in?
-    De korting is van toepassing op de publieksprijzen van onze arrangementen. 
-    Deze aanbieding geldt niet voor toeristenbelasting. De toeristenbelasting dient te worden betaald per volwassene (18 jaar of ouder) per nacht en kun je hier raadplegen. De toeristenbelasting zal aan het eind van de reservering worden toegepast.
-    De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen, niet voor losse tickets of losse hotelovernachtingen en geldt uitsluitend voor nieuwe boekingen. De aanbieding is niet van toepassing op magische extra’s en verzekeringen, maar kunnen wel worden bijgeboekt. Indien op de door jou gekozen aankomstdatum de aanbieding niet beschikbaar is voor het hotel van je voorkeur, kies dan een andere aankomstdatum of een ander Disney Hotel. Je kunt ook contact opnemen met 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek) om te weten te komen voor welk(e) Disney Hotel(s) de aanbieding geldt op de door jou gekozen aankomstdatum.
-    Je verblijf is inclusief accommodatie en onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken voor iedere dag van het verblijf (met uitzondering van de Shooting Gallery en Video Games Arcade in het Disneyland Park hiervoor geldt een toeslag). Bij verblijf in een suite of kamer in de Compass Club of de Golden Forest Club, kun je gebruik maken van het ontbijtbuffet in de desbetreffende Club.
-    Niet geldig in combinatie met overige aanbiedingen.
-    De algemene voorwaarden van Disneyland Paris zijn van toepassing op deze aanbieding.
-    Bepaalde shows, attracties, animaties, boetieks, restaurants en bijbehorende voorzieningen die slechts in bepaalde seizoenen geopend zijn, kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gesloten, gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd.

Wanneer is deze aanbieding geldig?

Deze aanbieding is geldig voor aankomsten op 7 en 8 juli 2017, indien geboekt vóór 30 juni 2017.  

Voor welke verblijfsduur en hotels is deze aanbieding geldig?
-    De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren; en geldig voor alle kamertypes, behalve familiekamers in Disney’s Hotel Santa Fe, familiekamers en Honeymoon suites in Disney’s Newport Bay Club, suites in Disney’s Sequoia Lodge, terraskamers, Empire State Club kamers en suites in Disney’s Hotel New York, familieterraskamers, Castle Club kamers en suites in het Disneyland Hotel en Premium Plus blokhutten in Disney’s Davy Crockett Ranch.
-    Geldig voor arrangementen van 1 nacht/2 dagen, 2 nachten/3 dagen en 3 nachten/4 dagen.

(1)
Met uitzondering van Disney’s Davy Crockett Ranch
(2) FASTPASS®: check bij aankomst de "Plattegrond van de Parken" om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is alleen beschikbaar op basis van je toegangsticket van diezelfde dag. Je ontvangt slechts één FASTPASS per keer. Een nieuw FASTPASS ticket ophalen is mogelijk zodra de vorige gebruikt of verlopen is. Service op basis van beschikbaarheid. Voor meer informatie over de FASTPASS klik hier.
(3) Extra Magische Uren: op bepaalde dagen kun je van extra tijd en magie in het Disneyland® Park genieten, wanneer je een arrangement in een Disney Hotel hebt geboekt. Specifieke gebieden zullen in dat geval (tot) 2 uur vóór de reguliere openingstijden voor jou toegankelijk zijn, zodat je gemakkelijker en sneller toegang hebt tot een aantal attracties. Je kunt de Extra Magische Uren (vóór je vertrek) nakijken onder Parken & Tickets. Op bepaalde data kan het Walt Disney Studios® Park aan de selectie worden toegevoegd, of de betreffende uren van het Disneyland Park vervangen.