Het Disney Verschil

Bekijk al onze aanbiedingen


Vind het juiste arrangement voor jou!
Magie is het verschil en die magie vind je in alles wat we doen in Disneyland® Paris; onze Hotels, de exclusieve services en nog véél meer.

Zeven magische Disney Hotels met elk een eigen thema

Dromen komen uit voor elk budget als je verblijft in één van de Disney® Hotels. Dat is het Disney verschil. Je vindt altijd wel een hotel met een leuk thema. Van de wolkenkrabbers van Manhatten tot de wilde vlakten van het Amerikaanse Westen, hier kun je ontspannen en dromen van alle avonturen die nog gaan komen.

Extra Magische Uren

Verblijf in een Disney Hotel en geniet iedere dag van twee uur extra magie!  Krijg buiten de normale openingstijden toegang tot bepaalde gebieden van de Parken en ontmoet Mickey, Minnie en hun vrienden. Poseer samen met ze voor een foto en vraag gerust om een handtekening. Zulke speciale momenten, die vergeet je nooit meer. Ook krijg je exclusieve toegang tot attracties vóór de officiële openingstijd in het Disneyland® Park of, op bepaalde dagen, in het Walt Disney Studios® Park. 

Hoe je deze unieke ervaring zelf kunt beleven? Overnacht in één van de Disney Hotels. 
Ontmoetingen met Disney Figuren

Ontmoet je favoriete Disney Figuur tijdens een onvergetelijke ontmoeting in je Disney Hotel*.
* Met uitzondering van Disney’s Davy Crockett Ranch

Legendarische Disney kwaliteit en service

Als je bij ons verblijft, halen we het onderste uit de kan. Onze vriendelijke Cast Members (Disney medewerkers) zijn 24 uur per dag beschikbaar om ervoor te zorgen dat je verblijf magisch is van begin tot eind.

Exclusieve services

Geniet van exclusieve diensten in onze luxe Suites en Club Rooms. Zo ontvang je bijvoorbeeld een Disney Hotel FASTPASS® of VIP FASTPASS® waarmee je extra magie kunt beleven dankzij de snelle toegang tot attracties.