MasterCard aanbieding

Bekijk al onze aanbiedingen

15% korting op je verblijf (incl toegang tot beide Parken)
Ontvang 15% korting op je verblijf (incl. toegang tot beide Disney Parken), van minimum 1 nacht/2 dagen.
Als MasterCard-houder profiteer je van 15% korting op je hotelarrangement en 10% een aantal andere interessante voordelen.

Je arrangement is inclusief:

Voordelen

Geldig voor aankomsten tussen 24 Maart en 30 November 2016 in één van de volgende Disney Hotels:

 • Disneyland® Hotel
 • Disney's Hotel New York
 • Disney's Newport Bay Club
 • Disney's Sequoia Lodge

Je verblijf is inclusief:

 • Accommodatie
 • Toeristenbelasting
 • Ontbijt in het hotel
 • Onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken voor iedere dag van het verblijf

Om gebruik te maken van deze geweldige MasterCard-aanbieding bel je naar

+33 1 60 30 40 40
Toets 2 en volg de instructies

Bekijk de extra voordelen die je bij het boeken van dit arrangement krijgt in Disneyland Paris.


10% korting op een lunch in Disney Village**

Het voordeel bestaat uit een korting van 10% op maaltijden en dranken (alleen alcoholvrij), met een minimum aankoop van €30, tussen 12.00 uur en 17.00 uur, in één van de volgende eetgelegenheden in Disney Village:
 • Café Mickey
 • The Steakhouse Restaurant
 • New York Deli
 • Annette's Café 

De openingstijden van de restaurants kunnen variëren en zitplaatsen zijn naar gelang beschikbaarheid.
Het wordt ten sterkste aanbevolen van tevoren te reserveren. De deelnemende restaurants kunnen zonder voorafgaande waarschuwing gewijzigd worden.
10% korting in de winkels in Disneyland® Paris, Disneyland Hotel, Disney's Hotel New York, Disney's Newport Bay Club en Disney's Hotel Sequoia Lodge.***

Dit voordeel bestaat uit een korting van 10% bij een minimum-aankoop van €30 in een winkel in Disneyland Paris of in de volgende Disney hotels: Disneyland Hotel, New York Hotel, Newport Bay Club en Sequoia Lodge op vertoon van de coupon. Sommige producten zijn uitgesloten van kortingen. De volledige lijst daarvan is verkrijgbaar in de winkels.
Algemene voorwaarden

- Deze aanbieding is geldig vanaf een 1 nacht / 2 dagen verblijf; en geldig voor aankomsten in de periode van 24 Maart t/m 30 November 2016. Geef bij het maken van je boeking aan dat het om de MasterCard aanbieding gaat. Op 24 en 31 december 2015 geldt een minimum verblijf van 2 nachten.
- De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen, en niet voor losse tickets of losse hotelovernachtingen, en geldt uitsluitend voor nieuwe boekingen. Indien op de door jou gekozen aankomstdatum de aanbieding niet beschikbaar is voor het hotel van je voorkeur, kies dan een andere aankomstdatum of een ander Disney Hotel. Je kunt ook direct telefonisch contact met ons opnemen om te controleren voor welk(e) Disney Hotel(s) de aanbieding geldt op de door jou gekozen aankomstdatum.
- De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren; en geldig voor alle kamertypes in de genoemde hotels, behalve familiekamers en suites in Disney's Newport Bay Club, Castle Club kamers en suites in het Disneyland® Hotel en Empire State Club kamers in Disney's Hotel New York.

- Deze aanbieding is niet geldig voor groepen vanaf 6 kamers of 12 personen.
- Niet geldig i.c.m. overige aanbiedingen, behalve met de "Kinderen gratis" aanbieding. Klik hier voor meer informatie over de "Kinderen gratis" aanbieding.