MasterCard voordelen

Al onze aanbiedingen zien

MasterCard voordelen
Profiteer van exclusieve extra's...

... bij gebruik van je MasterCard® in Disneyland® Paris*

10% korting op een lunch in Disney Village**

Het voordeel bestaat uit een korting van 10% op maaltijden en dranken (alleen alcoholvrij), met een minimum aankoop van €30, tussen 12.00 uur en 17.00 uur, in één van de volgende eetgelegenheden in Disney Village:
  • Café Mickey
  • The Steakhouse Restaurant
  • New York Deli
  • Annette's Café 

De openingstijden van de restaurants kunnen variëren en zitplaatsen zijn naar gelang beschikbaarheid.
Het wordt ten sterkste aanbevolen van tevoren te reserveren. De deelnemende restaurants kunnen zonder voorafgaande waarschuwing gewijzigd worden.
10% korting in de winkels in Disneyland® Paris, Disneyland Hotel, Disney's Hotel New York, Disney's Newport Bay Club en Disney's Hotel Sequoia Lodge.***

Dit voordeel bestaat uit een korting van 10% bij een minimum-aankoop van €30 in een winkel in Disneyland Paris of in de volgende Disney hotels: Disneyland Hotel, New York Hotel, Newport Bay Club en Sequoia Lodge bij overlegging van de coupon. Sommige producten zijn uitgesloten van kortingen. De volledige lijst daarvan is verkrijgbaar in de winkels.
Algemene voorwaarden
* Ieder voordeel moet aangevraagd worden bij Euro Disney's centrale reserveringsbureau in het begin van het boekingsproces.

De voordelen zijn op basis van beschikbaarheid en alleen voor bezoekers die aankomen tussen 3 april 2014 en 31 maart 2015.

Ieder voordeel wordt verstrekt in de vorm van een kortingscoupon die je ontvangt bij aankomst in je hotel. De voucher is geldig t/m de laatste dag van je verblijf.
** Geldig voor alle maaltijden en dranken die in één keer besteld worden en betaald worden met een MasterCard. De korting is geldig voor alle maaltijden en dranken (alleen alcoholvrij) die in één keer besteld worden bij overhandiging van deze coupon. Alleen de maaltijd. Een minimum aankoop van €30, tussen 12.00 uur en 17.00 uur, in één van de genoemde eetgelegenheden in Disney Village.
Maximaal 8 gasten per transactie. Eén coupon per transactie. Alleen bij overlegging van de betreffende coupon bij aankomst in het restaurant. Dit voordeel kan niet gecombineerd worden met een andere korting of speciale aanbieding. De betreffende restaurants en openingstijden kunnen zonder voorafgaande waarschuwing gewijzigd worden. Kan niet gebruikt worden bij aankoop van eventuele in de restaurants verkochte artikelen. 

*** Deze aanbieding is geldig onder vertoning van een geldige voucher (coupon) voor alle aankopen met een MasterCard. Minimum besteding van €30 in één keer betaald met de MasterCard in een winkel in Disneyland Paris, Disney Hotels Disneyland, New York en Newport Bay Club. Sommige producten of winkels zijn uitgesloten. De volledige lijst is beschikbaar in de winkels. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen.