Mooie Meevaller

Al onze aanbiedingen zien

Welkom thuis! Profiteer van deze magische aanbieding
Wat houdt deze aanbieding precies in?
Nuttige tips
  • Ook geldig in de schoolvakanties.
  • Wanneer je via deze pagina doorklikt naar ons boekingssysteem, krijg je enkel de prijzen/tarieven behorende bij deze aanbieding te zien. Wanneer je liever van een andere aanbieding wilt profiteren, klik dan op de verwijzing rechts bovenaan op deze pagina.
  • Onze call center medewerkers staan je graag te woord voor al je vragen. Je kunt ze bereiken door te bellen met 0900 - 3476 3965 (€1,00 per gesprek).
Voorwaarden
* “Tot €300 korting op toegang en verblijf”
- Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 1 april 2015 t/m 23 maart 2016. Voor aankomsten op 24 en 31 december 2015 geldt een minimum verblijf van 2 nachten en 3 dagen. Tijdens het Extra Voordeelseizoen is de 2-daagse en 3-daagse aanbieding in Disney’s Davy Crockett Ranch niet geldig.
- Minimaal één betalende volwassene per kamer. Gedurende de geldigheid is deze aanbieding beschikbaar in ten minste één Disney Hotel per aankomstdatum. Voorwaarden m.b.t. de verblijfsduur kunnen van toepassing zijn.
- De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen, niet voor losse tickets of losse hotelovernachtingen, en geldt uitsluitend voor nieuwe boekingen. Indien op de door jou gekozen aankomstdatum de aanbieding niet beschikbaar is voor het hotel van je voorkeur, kies dan een andere aankomstdatum of een ander Disney Hotel. Je kunt ook contact opnemen met 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek) om te weten te komen voor welk(e) Disney Hotel(s) de aanbieding geldt op de door jou gekozen aankomstdatum.
- De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren; en geldig voor alle kamertypes, behalve familiekamers in Disney’s Hotel Santa Fe, familiekamers in Disney’s Newport Bay Club, Castle Club kamers, Empire State Club kamers, Premium Plus blokhutten en suites.
- Je verblijf is inclusief accommodatie, toeristenbelasting, ontbijt in het hotel (bij Disney’s Davy Crockett Ranch is het ontbijt niet inbegrepen) en onbeperkt toegang tot de beide Disney Parken voor iedere dag van het verblijf.
- Niet geldig in combinatie met overige aanbiedingen, behalve de “Kinderen t/m 6 jaar gratis” aanbieding.

** “Gratis toegang en verblijf voor kinderen t/m 6 jaar”
Voor deze aanbieding geldt dat kinderen t/m 6 jaar zowel toegang als verblijf geheel cadeau krijgen. Minimaal één betalende volwassene per geboekte kamer en tot maximaal 3 kinderen per kamer met uitzondering van Disney's Davy Crockett Ranch. Hiervoor geldt een maximum van 5 kinderen per blokhut.
Vermeld bij het boeken de leeftijd van de kinderen op het moment van aankomst. Bij het inchecken zal worden gevraagd om een bewijs van de leeftijd (jonger dan 7 jaar tijdens het verblijf). Aanbieding geldig voor alle kamertypes.
Extra's kunnen worden toegevoegd, maar zijn niet gratis. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
Aanbieding geldig op basis van beschikbaarheid.
Inbegrepen bij het gratis arrangement: accommodatie inclusief toeristenbelasting + ontbijt in het hotel (bij Disney's Davy Crockett Ranch is het ontbijt niet inbegrepen) + toegang tot beide Disney Parken voor iedere dag van het verblijf (tenzij anders vermeld).

(1) FASTPASS: check bij aankomst de “Plattegrond van de Parken” om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is alleen beschikbaar op basis van je toegangsticket van diezelfde dag. Je ontvangt slechts één FASTPASS per keer. Een nieuw FASTPASS ticket ophalen is mogelijk zodra het vorige gebruikt of verlopen is. Service op basis van beschikbaarheid.

(2) Extra Magische Uren: op bepaalde dagen kun je van extra tijd en magie in het Disneyland® Park genieten, wanneer je een arrangement in een Disney Hotel hebt geboekt. Specifieke gebieden zullen in dat geval (tot) 2 uur vóór de reguliere openingstijden voor jou toegankelijk zijn, zodat je gemakkelijker en sneller toegang hebt tot een aantal attracties. Je kunt de Extra Magische Uren (vóór je vertrek) checken in de kalender op www.disneylandparis.com. Op bepaalde data kan het Walt Disney Studios® Park aan de selectie worden toegevoegd, of de betreffende uren van het Disneyland Park vervangen.