Nieuw Signature Celebration Arrangement

Bekijk al onze aanbiedingen
Voor aankomsten van 10 juni t/m 30 september 2018. Boek voor 29 september 2018
Wanneer je een verjaardag of een andere speciale gelegenheid wilt vieren, kun je in Disneyland Paris een onvergetelijk feest beleven! Stel je voor; een schitterend feest met Mickey en Minnie als gast, lekkernijen om van te smullen, een VIP Fastpass en heel veel goodies! Natuurlijk geniet je ook van onze wereldberoemde Disney Parken, de fantastische Disney Hotels en onze legendarische shows, dit wordt een heel speciaal feest.

Deze limited-edition* arrangementen zijn nu beschikbaar! Speciale aanbieding is alleen van toepassing op het Signature Celebration Arrangement.

Je arrangement is inclusief:

En deze superspeciale extra's:

Een theeparty met Mickey, Minnie en Goofy⁴
1 dag VIP FASTPASS⁵ voor onbeperkt snelle toegang tot enkele attracties
Een cadeautas vol Disney goodies & een Disney PhotoPass+⁶

Aanbiedingen op de website kunnen gecombineerd worden met het Signature Celebration Arrangement, op basis van beschikbaarheid7.

Als het arrangement niet beschikbaar is op de door jouw gekozen datum selecteer dan een ander Disney Hotel, aankomstdatum of verblijfsduur of neem contact met ons op voor meer informatie

Vanaf 13 maart kunnen Magic Plus en Infinity Jaarpashouders gebruik maken van een speciale korting.

* De limited-edition arrangementen zijn geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren. Er is een beperkt aantal arrangementen beschikbaar die afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van de capaciteit van het The Lucky Nugget Saloon Restaurant per aankomstdatum.

(1) Ontmoetingen met Disney Figuren in je Disney Hotel: met uitzondering van Disney's Davy Crockett Ranch.

(2) Fastpass: check bij aankomst de "Plattegrond van de Parken" om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is alleen beschikbaar op basis van je toegangsticket van diezelfde dag. Je ontvangt slechts één FASTPASS per keer. Een nieuw FASTPASS ticket ophalen is mogelijk zodra de vorige gebruikt of verlopen is. Service op basis van beschikbaarheid.

(3) Extra Magic Time: op bepaalde dagen kun je van extra tijd en magie in het Disneyland Park én het Walt Disney Studios Park genieten, wanneer je een arrangement in een Disney Hotel hebt geboekt. Specifieke gebieden zullen in dat geval vóór de reguliere openingstijden voor jou toegankelijk zijn, zodat je gemakkelijker en sneller toegang hebt tot een aantal attracties. Je kunt de Extra Magic Time (vóór je vertrek) nakijken onder Parken & Tickets.

(4) Theeparty met Mickey, Minnie en Goofy: theeparty met ontmoetingen met Mickey, Minnie en Goofy die je persoonlijk komen feliciteren in The Lucky Nugget Saloon Restaurant van 15.30 - 17.30 uur (op de tweede dag van je verblijf).

(5) 1 dag VIP FASTPASS voor onbeperkt snelle toegang tot enkele attracties: eén VIP FASTPASS per persoon en alleen te gebruiken op de tweede dag van je verblijf. Check bij aankomst de "Plattegrond van de Parken" om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is alleen beschikbaar op basis van je toegangsticket van diezelfde dag.

(6) Cadeautas vol Disney goodies inclusief één feestpen, één handtekeningenboekje, Minnie oortjes, één keycord en één Mickey Mouse knuffel. Wissel de voucher ter plaatse om in de boetiek van je hotel en je ontvangt de Signature Celebration Arrangement cadeautas vol Disney goodies.
Disney PhotoPass+ geeft je toegang tot alle PhotoPass services voor de gehele duur van je verblijf, tevens tijdens de theeparty met Mickey, Minnie en Goofy.

Maak gebruik van de Disney PhotoPass service bij de volgende attracties:
DISNEYLAND PARK
Meet Mickey Mouse, Fantasyland
Princess Pavilion, Fantasyland
Starport, Discoveryland
Star Wars: Hyperspace Mountain, Discoveryland
Buzz Lightyear Laser Blast (uit de Disney-Pixar film Toy Story 2), Discoveryland
Big Thunder Mountain, Frontierland
Pirates of the Caribbean, Adventureland

WALT DISNEY STUDIOS PARK
Rock 'n' Roller Coaster avec Aerosmith, Backlot
The Twilight Zone Tower of Terror (** « The Twilight Zone Tower of Terror » is geïnspireerd op The Twilight Zone, een geregistreerd handelsmerk van CBS, Inc. Alle rechten voorbehouden.), roduction Courtyard

De PhotoPass service is onderhevig aan wijzigingen, uitstellen of annuleringen zonder voorafgaande kennisgeving, met name bij slechte weersomstandigheden of veiligheidsoverwegingen.

(7) Speciale aanbiedingen zijn geldig voor de Signature Celebration arrangementen. Op basis van beschikbaarheid. Voor meer informatie over onze speciale aanbiedingen, ga naar deze pagina.

Het Signature Celebration Arrangement is beschikbaar voor alle kamertypes.

Het ontbijt is niet inbegrepen behalve wanneer je een speciale aanbieding met gratis ontbijt en diner hebt geboekt. Bij verblijf in een suite of kamer in de Compass Club of de Golden Forest Club, kun je gebruik maken van het ontbijtbuffet in de desbetreffende Club.

Vanaf 13 maart kunnen Infinity en Magic Plus jaarpashouders profiteren van een exclusieve korting. Neem contact met ons op voor meer informatie: +33 (0)1 60 30 60 69

De toegangstickets die zijn inbegrepen in je arrangement geven toegang tot alle beschikbare en geopende attracties zonder extra toeslag. Met uitzondering van de Shooting Gallery en de Video Games Arcade in Disneyland Park. Shows, parades en evenementen kunnen zonder aankondiging vooraf worden gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd, met name bij slechte weersomstandigheden.

Fastpass: check bij aankomst de "Plattegrond van de Parken" om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is alleen beschikbaar op basis van je toegangsticket van diezelfde dag. Je ontvangt slechts één FASTPASS per keer. Een nieuw FASTPASS ticket ophalen is mogelijk zodra de vorige gebruikt of verlopen is. Service op basis van beschikbaarheid.