Nieuw Signature Marvel Superhelden Arrangement

Bekijk al onze aanbiedingen
Alleen beschikbaar voor aankomsten van 10 juni t/m 30 september 2018!
Ben jij fan van de Marvel Superhelden? Dit heldhaftige Marvel arrangement geeft je heel veel zeer exclusieve Marvel extra's!

Deze limited-edition* arrangementen zijn alleen beschikbaar voor aankomsten van 10 juni t/m 30 september 2018 tijdens de Marvel Superhelden Zomer.

Je arrangement is inclusief:

En deze superspeciale extra's:

Een diner (Amerikaans buffet) met ontmoetingen met Marvel Superhelden op de eerste dag van je verblijf⁴
Een exclusieve ontmoeting met Spider-Man⁵
Zakgeld t.w.v. €60 te gebruiken in verschillende boetieks en restaurants & Disney PhotoPass+ voor in de parken⁶

Aanbiedingen op de website kunnen gecombineerd worden met het Signature Marvel Arrangement, op basis van beschikbaarheid7.

Als het arrangement niet beschikbaar is op de door jouw gekozen datum selecteer dan een ander Disney Hotel, andere aankomstdatum of verblijfsduur of neem contact met ons op voor meer informatie (0900 34 76 39 65 €1.00 per gesprek)

Vanaf 13 maart kunnen Magic Plus en Infinity Jaarpashouders gebruik maken van een speciale korting. Bel ons voor meer informatie op 0900 0654 (€1.00 per gesprek)

* Deze limited-edition Signature Marvel arrangementen zijn alleen beschikbaar tijdens de Marvel Superhelden Zomer. De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren. Er is een beperkt aantal arrangementen beschikbaar die afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van de capaciteit van Manhattan Restaurant per aankomstdatum.

(1) Ontmoetingen met Disney Figuren in je Disney Hotel: met uitzondering van Disney's Davy Crockett Ranch

(2) Fastpass: check bij aankomst de "Plattegrond van de Parken" om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is alleen beschikbaar op basis van je toegangsticket van diezelfde dag. Je ontvangt slechts één FASTPASS per keer. Een nieuw FASTPASS ticket ophalen is mogelijk zodra de vorige gebruikt of verlopen is. Service op basis van beschikbaarheid.

(3) Extra Magic Time: op bepaalde dagen kun je van extra tijd en magie in het Disneyland Park én het Walt Disney Studios Park genieten, wanneer je een arrangement in een Disney Hotel hebt geboekt. Specifieke gebieden zullen in dat geval vóór de reguliere openingstijden voor jou toegankelijk zijn, zodat je gemakkelijker en sneller toegang hebt tot een aantal attracties. Je kunt de Extra Magic Time (vóór je vertrek) nakijken onder Parken & Tickets.

(4) Diner (Amerikaans buffet) met ontmoetingen met Marvel Figuren: all-you-can-eat buffet diner in Manhattan Restaurant (inclusief 1 frisdrank) met ontmoetingen met Captain America, Thor of Black Widow. Aankomst in het restaurant van 18.00 - 21.30 uur. Diner is per persoon op de eerste dag van je verblijf. Voor meer gemak raden we je ten zeerste aan om al voor je aankomst je gewenste aanvangstijd te reserveren. Selecteer een aanvangstijd in het "Extra opties voor het arrangement" onderdeel van ons boekingsproces op onze website of bel naar +33 1 60 30 40 50 of ga naar de informatiebalie (concierge) in je Disney Hotel.

(5) Exclusieve ontmoeting met Spider-Man: exclusieve ontmoeting met Spider-Man in Disney Junior Live on Stage in het Walt Disney Studios Park van 10.00 - 16.00 uur. Deze meet & greet is alleen beschikbaar met het Signature Marvel arrangement op de tweede dag van je verblijf.

(6) Cadeaubon van €60 voor de boetieks en restaurants in de Disney Parken: bij check-in in je Disney Hotel ontvang je een voucher die je ter plaatse kunt omwisselen in de Signature Marvel arrangement giftcard, dit kun je doen in deze boetieks: World of Disney in Disney Village, Emporium in het Disneyland Park en The Legends of Hollywood in het Walt Disney Studios Park. De Signature Marvel arrangement giftcard heeft een saldo van €60. Deze giftcard is te gebruiken in de boetieks en restaurants in de Disney Parken en in de boetiek World of Disney in Disney Village. Hier kun je tevens het saldo van de giftcard opvragen. Per geboekte kamer ontvang je één giftcard. De voucher is geldig vanaf de geboekte aankomstdatum. De giftcard moet je activeren tijdens je verblijf en is 30 dagen vanaf de activatiedag (de dag waarop je je giftcard hebt ontvangen te gebruiken).
Disney PhotoPass+ geeft je toegang tot alle PhotoPass services voor de gehele duur van je verblijf, tevens tijdens het diner (Amerikaans buffet) en tijdens de exclusieve ontmoeting met Spider-Man.

Maak gebruik van de Disney PhotoPass service bij de volgende attracties:
DISNEYLAND PARK
Meet Mickey Mouse, Fantasyland
Princess Pavilion, Fantasyland
Starport, Discoveryland
Star Wars: Hyperspace Mountain, Discoveryland
Buzz Lightyear Laser Blast (uit de Disney-Pixar film Toy Story 2), Discoveryland
Big Thunder Mountain, Frontierland
Pirates of the Caribbean, Adventureland

WALT DISNEY STUDIOS PARK
Rock 'n' Roller Coaster avec Aerosmith, Backlot
The Twilight Zone Tower of Terror (** « The Twilight Zone Tower of Terror » is geïnspireerd op The Twilight Zone, een geregistreerd handelsmerk van CBS, Inc. Alle rechten voorbehouden.), roduction Courtyard

De PhotoPass service is onderhevig aan wijzigingen, uitstellen of annuleringen zonder voorafgaande kennisgeving, met name bij slechte weersomstandigheden of veiligheidsoverwegingen.

(7) Speciale aanbiedingen zijn geldig voor de Signature Marvel Superhelden arrangementen. Op basis van beschikbaarheid. Voor meer informatie over onze speciale aanbiedingen, ga naar deze pagina.

Het Signature Marvel Arrangement is beschikbaar voor alle kamertypes.

Het ontbijt is niet inbegrepen behalve wanneer je een speciale aanbieding met gratis ontbijt en diner hebt geboekt. Bij verblijf in een suite of kamer in de Compass Club of de Golden Forest Club, kun je gebruik maken van het ontbijtbuffet in de desbetreffende Club.

Vanaf 13 maart kunnen Infinity en Magic Plus jaarpashouders profiteren van een exclusieve korting. Neem contact met ons op voor meer informatie: +33 (0)1 60 30 60 69

De toegangstickets die zijn inbegrepen in je arrangement geven toegang tot alle beschikbare en geopende attracties zonder extra toeslag. Met uitzondering van de Shooting Gallery en de Video Games Arcade in Disneyland Park. Shows, parades en evenementen kunnen zonder aankondiging vooraf worden gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd, met name bij slechte weersomstandigheden.