Toegangtickets voor Disneyland® Paris

Al onze aanbiedingen zien

Toegangtickets voor Disneyland® Paris: 

Vind je perfecte aanbieding!

Bij ons kan je altijd kiezen uit verschillende tickets en zo één of beide parken (het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park) ontdekken!
Standaard Disneyland® Paris toegangstickets

Is het nog niet helemaal zeker wanneer je komt, en heb je wat speling in je planning nodig? Kies dan voor een Standaard Ticket; die blijven geldig tot 1 heel jaar na de aankoopdatum. 

Beschikbaar voor 1 Disney Park - deze tickets zijn er in de varianten voor 1 dag, 2 dagen, 3 dagen, 4 dagen of 5 dagen.

1 Dag / 2 Parken toegangstickets

Het Park Hopper Toegangsticket voor 1 Dag is het ideale toegangsticket om de Magie van beide Parken te ervaren wanneer je slechts beperkt de tijd hebt, omdat je hiermee zowel het Disneyland® Park als het Walt Disney Studios® Park kunt bezoeken op één en dezelfde dag.* *Het 1 Dag / 2 Parken toegangsticket moet worden gebruikt binnen de geldigheidsduur van 1 jaar.
2 Dagen / 2 Parken toegangstickets

Dit speciale ticket geeft je gedurende 2 dagen de complete vrijheid om beide Disney Parken naar willekeur binnen te wandelen, want hiermee kun zo vaak in- en uit lopen als je maar wilt.
* Het 2 Dagen / 2 Parken toegangsticket moet worden gebruikt binnen de geldigheidsduur van 1 jaar.
3 Dagen / 2 Parken toegangsticket

Het 3 Dagen / 2 Parken toegangsticket is de ideale manier om volop te genieten van de Magie van het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park, gedurende de normale openingstijden.*
*speciale evenementen of avonden, zoals Disney Halloween parties, zijn uitgezonderd.