Toegangtickets voor Disneyland® Paris

Al onze aanbiedingen zien

Toegangtickets voor Disneyland® Paris: 

Vind je perfecte aanbieding!

Bij ons kan je altijd kiezen uit verschillende tickets en zo één of beide parken (het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park) ontdekken!
Standaard Disneyland® Paris toegangstickets

Is het nog niet helemaal zeker wanneer je komt, en heb je wat speling in je planning nodig? Kies dan voor een Standaard Ticket; die blijven geldig tot 1 heel jaar na de aankoopdatum. 

Beschikbaar voor 1 Disney Park - deze tickets zijn er in de varianten voor 1 dag, 2 dagen, 3 dagen, 4 dagen of 5 dagen.

1 Dag / 2 Parken toegangstickets

Het Park Hopper Toegangsticket voor 1 Dag is het ideale toegangsticket om de Magie van beide Parken te ervaren wanneer je slechts beperkt de tijd hebt, omdat je hiermee zowel het Disneyland® Park als het Walt Disney Studios® Park kunt bezoeken op één en dezelfde dag.* *Het 1 Dag / 2 Parken toegangsticket moet worden gebruikt binnen de geldigheidsduur van 1 jaar.
2 Dagen / 2 Parken toegangstickets

Dit speciale ticket geeft je gedurende 2 dagen de complete vrijheid om beide Disney Parken naar willekeur binnen te wandelen, want hiermee kun zo vaak in- en uit lopen als je maar wilt.
* Het 2 Dagen / 2 Parken toegangsticket moet worden gebruikt binnen de geldigheidsduur van 1 jaar.
3 Dagen / 2 Parken toegangsticket

Het 3 Dagen / 2 Parken toegangsticket is de ideale manier om volop te genieten van de Magie van het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park, gedurende de normale openingstijden.*
*speciale evenementen of avonden, zoals Disney Halloween parties, zijn uitgezonderd.
Handige Tip

Wist je dat je ook kamers zonder toegangstickets kan boeken in de Disney Hotels? Bel ons op 0900 34 76 39 65 (€1,- per gesprek) voor meer informatie.