Beleef de magie, elke keer weer

Bekijk al onze aanbiedingen
Boek voor 5 november 2018 – aankomsten van 22 augustus t/m 6 november 2018
Beleef een betoverende nazomer en herfst in Disneyland Paris! 
 
Ontvang nu tot 15% korting op je Disney Hotel en tickets* + €200 zakgeld te gebruiken in de winkeltjes en restaurants**
 
Deze aanbieding is niet geldig voor Villages Nature Paris.

Ontdek magische voordelen en seizoenen

Je arrangement is inclusief:

Details van deze winteraanbieding

Nuttige tips:

Kom jij liever na 6 november 2018 bij ons langs 
Bekijk dan onze overige aanbiedingen

Voorwaarden
 
* “Tot 15% korting” 
 • Niet geldig voor Villages Nature Paris.
 • Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 22 augustus t/m 6 november 2018, indien geboekt voor 5 november 2018. 
 • Gedurende de geldigheid is deze aanbieding beschikbaar in ten minste één Disney Hotel per aankomstdatum. Voorwaarden m.b.t. de verblijfsduur kunnen van toepassing zijn. Minimum verblijf van 1 nacht en 2 dagen.
 • De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen, niet voor losse tickets of losse hotelovernachtingen en geldt uitsluitend voor nieuwe boekingen. Indien op de door jou gekozen aankomstdatum de aanbieding niet beschikbaar is voor het hotel van je voorkeur, kies dan een andere aankomstdatum of een ander Disney Hotel. Je kunt ook contact opnemen met 0900-3476 3965 (€1,00 per gesprek) om te weten te komen voor welk(e) Disney Hotel(s) de aanbieding geldt op de door jou gekozen aankomstdatum.
 • De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren en geldig voor alle kamer- en blokhuttypes, behalve: luxe familieterraskamers, Castle Club kamers en suites in het Disneyland Hotel, terraskamers, Empire State Club kamers en suites in Disney's Hotel New York, standaard familiekamers, standaard familiekamers met uitzicht op Lake Disney en Compass Club familiekamers in Disney's Newport Bay Club, familiekamers in Disney's Hotel Santa Fe, Premium Plus blokhutten op Disney’s Davy Crockett Ranch en alle accommodatietypes in Villages Nature Paris
 • Het verblijf is exclusief ontbijt, behalve voor gasten die verblijven in één van de Clubkamers en Suites. Ontbijt is voor de overige gasten apart bij te boeken 
 • Deze aanbieding geldt niet voor toeristenbelasting. De toeristenbelasting dient te worden betaald per volwassene (18 jaar of ouder) per nacht. De toeristenbelasting zal aan het eind van de reservering worden toegepast.
 
** “€200 zakgeld te gebruiken in de winkeltjes en restaurants”
 • Niet geldig voor Villages Nature Paris.
 • Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 22 augustus t/m 6 november 2018, indien geboekt voor 5 november 2018. 
 • Per geboekte kamer ontvang je één giftcard ter waarde van €200 om gedurende je verblijf te gebruiken.
 • Bij check-in in je Disney Hotel ontvang je een voucher die je ter plaatse kunt omwisselen in de giftcard. Dit kun je doen in deze boetieks: World of Disney in Disney Village, Emporium in het Disneyland Park en The Legends of Hollywood in het Walt Disney Studios Park.
 • De voucher is geldig vanaf de geboekte aankomstdatum.
 • De giftcard dient tijdens je verblijf te worden geactiveerd en is 30 dagen vanaf de activatiedag te gebruiken.
 • De giftcard is te gebruiken in de boetieks en restaurants in de Disney Parken en in de boetiek World of Disney in Disney Village. Hier kun je tevens het saldo van de giftcard opvragen.
 • De giftcard kan niet opnieuw worden opgeladen
 • De aankopen gedaan met de giftcard kunnen niet worden teruggegeven.
 • Bij schade, verlies of diefstal wordt de giftcard niet vervangen of vergoed.
 • De giftcard kan niet worden verkocht.
 
(1) Met uitzondering van Disney's Davy Crockett Ranch en Villages Nature Paris
(2) FASTPASS: check bij aankomst de "Plattegrond van de Parken" om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar is. Deze service is alleen beschikbaar op basis van je toegangsticket van diezelfde dag. Je ontvangt slechts één FASTPASS per keer. Een nieuw FASTPASS ticket ophalen is mogelijk zodra de vorige gebruikt of verlopen is. Service op basis van beschikbaarheid. 
(3) Extra Magic Time: op bepaalde dagen kun je van extra tijd en magie in het Disneyland Park én het Walt Disney Studios Park genieten, wanneer je een arrangement in een Disney Hotel hebt geboekt. Specifieke gebieden zullen in dat geval vóór de reguliere openingstijden voor jou toegankelijk zijn, zodat je gemakkelijker en sneller toegang hebt tot een aantal attracties. Je kunt de Extra Magic Time (vóór je vertrek) nakijken onder Parken & Tickets.