Affiliate Programma

Disneyland® Paris is de nummer één toeristische bestemming in Europa en bestaat onder meer uit twee themaparken met meer dan 60 attracties, shows en parades, zeven Disney Hotels, het uitgaanscentrum Disney Village en Golf Disneyland. Wanneer je deelneemt aan ons affiliate programma kan je bezoekers van jouw website de www.disneylandparis.com producten aanbieden tegen de de beste prijs.


Wacht niet en sluit je bij ons aan!
Wat is affiliation?
Affiliation zorgt ervoor dat je geld verdient door op je website ons merk en onze producten onder de aandacht te brengen. Dit doe je met de materialen die wij je aanbieden.
Bijvoorbeeld: je krijgt commissie wanneer een bezoeker naar jouw website komt, op een Disneyland Paris banner klikt en vervolgens iets koopt op www.disneylandparis.com
Hoe werkt het Disneyland® Paris affiliate programma?

Onze commissiestructuur
Wij hanteren een commissie op CPA-basis, afhankelijk van de orderwaarde die je maandelijks genereert.


NB : Onze cookies zijn 30 dagen geldig, de verkopen worden dus 30 dagen getrackt.


Creatieve Elementen
We verstrekken je alle materialen die je nodig hebt zodat je zo goed mogelijk onze aanbiedingen kan communiceren. Denk hierbij aan:

  • Geanimeerde banners
  • Banners met een geïntegreerde boekingsfunctie
  • Links voor in een mailing
  • Links voor Tekstlinks
  • Productfeeds
Houd er rekening mee de iedere uiting door ons goedgekeurd moet worden alvorens deze geplaatst of verzonden wordt.
Hoe aan te sluiten bij het Disneyland® Paris affiliate programma?

Geïnteresseerd om aan te sluiten bij het Disneyland Paris affiliate programma en commissie te ontvangen?


Vul, wanneer je nog niet geregistreerd bent in het affiliate platform, het registratieformulier op www.tradedoubler.com in. Vervolgens krijg je een bevestigingsmail met je ID, wachtwoord en een activatielink voor je account. Daarna heb je meteen toegang tot de services van Tradedoubler en tot ons affiliate programma.


Contact:
Voor vragen over het affiliateprogramma of voor specifieke wensen qua teksten en creatives, kun je contact opnemen met Nadia.Whyte@tradedoubler.com. Bedankt voor je deelname en welkom in de magische wereld van Disney.

Algemene voorwaarden van het Disneyland® Paris affiliate programma

Keyword activiteiten
Dit is niet toegestaan in ons programma. Disneyland® Paris houdt dit strikt in de gaten en kan deze activiteiten dan ook met monitoring tools identificeren. We willen je verzoeken om het merk Disneyland Paris als negatief keyword te listen in je (mogelijke) SEM campagnes.


Deeplinks
Het is niet toegestaan andere links te gebruiken dan de links die beschikbaar zijn op het Tradedoubler platform. Als je zelf deeplinks aanmaakt naar ons boekingssysteem, dan worden je verkopen niet getrackt.


Beleid voor creatives
Het is niet toegestaan Disney figuren te gebruiken in je templates, of het nou om foto's, banners of andere items gaat. Bovendien is het als affiliate niet toegestaan zelf creatives die Disneyland® Paris ter beschikking stelt te resizen.