Speciale toegangsticket aanbieding: 2 parken voor de prijs van 1!

Bekijk al onze aanbiedingen

Geniet van beide Disney® Parken voor de prijs van 1*!
Voor een bezoek van 10 januari t/m 24 maart 2017
De magie begint hier
Vervul je Star Wars lot, want met deze aanbieding bezoek je 2 parken voor de prijs van 1 tijdens ons nieuwe Star Wars seizoen: Season of the Force (vanaf 14 januari 2017).
Ontdek de spectaculaire nieuwe avondshow Star Wars: A Galactic celebration in het Walt Disney Studios® Park, of wordt een Jedi in de Jedi Training Academy* in het Disneyland® Park.

Je arrangement is inclusief:

Kies je speciale toegangsticket:

Dit speciale toegangsticket is geldig voor een bezoek vanaf de dag na de dag van aankoop, van 10 januari t/m 24 maart 2017, in de gespecificeerde geldigheidsperiodes.

Bespaar tijd! Print je toegangstickets thuis of laat je toegangsticket op je smartphone zien aan de ingang van de Disney Parken.
Voorwaarden

De vermelde prijzen zijn vastgesteld op basis van de economische omstandigheden op 8 december 2015 en kunnen conform de actuele voorwaarden van Disneyland® Paris worden gewijzigd.

*Jedi Training Academy, van 12 januari t/m 4 mei 2017 in het Disneyland Park.
Season of the Force, van 14 januari t/m 26 maart 2017 in het Walt Disney Studios Park.

(1)Speciaal MINI toegangsticket 1 dag/2 parken is geldig voor een doordeweeks bezoek, vanaf de dag na de dag van aankoop, van 10 januari t/m 24 maart 2017 (met uitzondering van 4 februari t/m 5 maart 2017), voor dezelfde prijs als een standaard online MINI toegangsticket 1 dag/1 park (welke geldig is op bepaalde data t/m 30 juni 2017). Speciaal MAGIC toegangsticket 1 dag/2 parken is geldig voor een bezoek vanaf de dag na de dag van aankoop, van 10 januari t/m 24 maart 2017 voor dezelfde prijs als een standaard online SUPER MAGIC toegangsticket 1 dag/1 park (welke geldig is voor een bezoek t/m 30 juni 2017).

Toegangstickets worden niet teruggenomen en kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingen en/of speciale aanbiedingen. Genoemde toegangstickets kunnen niet aan de ingang van de Disney® Parken gekocht worden.
Als je de Disney Parken wilt bezoeken op een dag dat jouw toegangsticket niet geldig is, kun je dit toegangsticket bij de kassa´s van de Disney Parken omwisselen voor een ander toegangsticket, tegen bijbetaling van het verschil in prijs.

(2) Kinderen van 3 t/m 11 jaar oud. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis.