Beleef Electroland, daar waar muziek en magie één worden!

Bekijk al onze aanbiedingen
Beleef 2 unieke avonden op 29 en 30 juni 2018
Electroland komt terug naar Disneyland Paris op 29 en 30 juni, op beide dagen van 20u t/m 2u!

De electrosfeer neemt het Walt Disney Studios Park over tijdens 2 unieke electro-avonden met enkele wereldberoemde DJ’s:

Dimitri Vegas & Like Mike en Robin Schulz zijn de headliners van de avonden, vergezeld door onder andere Afrojack, en Bob Sinclar!

De spectaculaire projecties op het Hollywood Tower Hotel en de adembenemende attracties maken het plaatje compleet!

Beleef de electro-muziek als nooit tevoren!

Maak je keuze tussen onze verschillende tickets

Dit jaar brengen we je terug naar Parijs!

Deze service wordt je aangeboden voor €16 per persoon, vanuit Disneyland Paris naar Parijs, tussen 2u en 2u30. De shuttle brengt je naar de haltes: Bercy, Chatelet en Concorde.

Je kan het transport boeken bij je Electroland tickets.
Als je al een Electroland ticket hebt en je wil de shuttle service toevoegen, reserveer dan via onze Disneyland Paris vakantie-experts 0900 06 54 (€1,00 per gesprek + je gebruikelijke belkosten).

Het boeken van shuttle service tickets kan tot 8 dagen voor het evenement.

Verleng de magie en overnacht in Disneyland Paris!

Beleef Electroland en geniet van onze verblijfsaanbiedingen op maat, inclusief overnachting in een Disney Hotel, toegang tot de 2 Disney Parken en unieke voordelen(2)!

Hoe kan je boeken? Dat is zeer eenvoudig: je hoeft alleen maar je verblijfsdata aan te geven (inclusief minstens één van de 2 Electroland-avonden tijdens de duur van je verblijf), het aantal deelnemers door te geven, je favoriete Disney Hotel(3) te kiezen en je Electroland tickets te selecteren in de laatste fase van je boekingsproces.

Voorwaarden

(1) Evenement onderhevig aan wijzigingen en kan te allen tijde geannuleerd worden in geval van slechte weersomstandigheden. De toegang tot het event is voorbehouden voor houders van een geldig Electroland ticket. Beperkte capaciteit.
(2) Meer informatie over de voordelen van een verblijf in Disneyland Paris:
(3) Niet geldig voor Villages Nature Paris.