Speciale aanbieding: volwassene ticket voor kinderprijs(1)!

Bekijk al onze aanbiedingen
Boek vóór 19 maart 2018 voor een bezoek t/m 20 maart 2018
Beleef de magie tijdens de spectaculaire finale van onze schitterende 25e verjaardag.

Boek nu en ontvang een volwassene ticket voor de kinderprijs!

Vier onze 25e verjaardag met ons mee!

Hoe boek je dit speciale volwassene voor kinderprijs ticket?

Kies het 1-dag toegangsticket dat het beste past bij jouw geplande bezoekdatum!

De speciale MINI and MAGIC Tickets zijn niet te koop bij de ingang van de Disney® Parken. Tickets zijn geldig vanaf de dag na de dag van aankoop, voor een bezoek tussen 9 januari en 20 maart 2018. Op enkele dagen zijn de tickets niet geldig. Controleer de kalender hieronder voor de geldigheidsperiodes van de kalender.

Tips

Voowaarden
(1) Deze speciale MINI of MAGIC toegangstickets zijn geldig voor een 1-daags bezoek, vanaf de dag na de dag van aankoop, van 9 januari t/m 20 maart 2018 voor de prijs van een standaard-kinderticket MINI of MAGIC (standaardtickets zijn geldig t/m 20 juni 2018). Toegangstickets worden niet teruggenomen en zijn niet te koop aan de ingang van de Disney® Parken.

Sommige tickets hebben restrictiedata. Controleer de kalender om de geldigheidsdata per ticket te bekijken.

Als je de Disney® Parken wilt bezoeken op een dag dat jouw toegangsticket niet geldig is, kun je dit toegangsticket (tijdens de geldigheidsperiode van 9 januari t/m 20 maart) bij de kassa´s van de Disney Parken omwisselen voor een gewoon toegangsticket, tegen bijbetaling van het verschil in prijs.

(2) Kinderen van 3 t/m 11 jaar oud.  Gratis voor kinderen t/m 2 jaar oud.

De speciale aanbieding volwassene voor kinderprijs is geldig op basis van beschikbaarheid en kan niet worden gecombineerd met andere kortingen en/of speciale aanbiedingen. Maximaal 6 tickets per bestelling. Alle standaard Disneyland® Paris voorwaarden zijn van toepassing.

De vermelde prijzen zijn vastgesteld op basis van de economische omstandigheden op 8 december 2016 en kunnen conform de actuele voorwaarden van Disneyland Paris worden gewijzigd.